sobota 24. srpna 2024

+Longlegs 2024 CZ TIT.



 Longlegs

HORROR

USA, 2024, 101 min..



Úřady jsou zaskočeny Longlegsem, satanistickým sériovým vrahem, který se svých obětí ani jednou nedotkne. Všechny jeho zločiny v průběhu let se zdají být jasnými vraždami a sebevraždami, při nichž manžel a otec vyvraždí svou rodinu, než si vezme život. Na každém místě činu však Longlegs (Nicolas Cage) zanechává dopis napsaný šifrou, z níž je zřejmé, že přijdou další vraždy. Na pomoc s rozlousknutím děsivého případu FBI povolá začínající agentku Lee Harkerovou (Maika Monroe), která je nadána jasnovideckými schopnostmi. Případ je plný nečekaných zvratů, včetně odkazů k okultismu. Lee objeví osobní spojení s nemilosrdným vrahem a musí závodit s časem, aby ho zastavila dřív, než připraví o život další nevinnou rodinu.




IMDb: 70%

MÉ HODNOCENÍ : ODPAD!
Čekal jsem, že s Nicolasem Cage to bude jedině sračka a nemýlil jsem se. Navíc byl Nicolas i producent. Levný film bez triků a hollywoodských efektů s průměrnými hereckými výkony. Na film jsem se musel podívat s přestávkou, protože prvních 45 minut mně totálně uspalo. Čekal jsem, že alespoň posledních 30 minut bude horror. Nebyl...Nudné psychologické drama.....😡😡😡😡😡 




české











 

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Dát hlasům mrtvých 4 hvězdy, myslím, že ti ze zapařené a pavučinou zahalené kundě své matky definitivně jeblo! Píchat navoněnou ségru ještě pochopím, že tě znásilňoval fotr mne mrzí, ale píchat uhynulou zvěř, prdel svého nejlepšího kamaráda a nakonec vycákat kundu vlastní mámě, asi by mne taky mrdlo na maják..

Anonymní řekl(a)...

Já na to koukal s křečkem Pájou a moc ho to nebralo, stále se točil v začarovaném kruhu, ale zato můj tfíletej bvácha řval, maminku livingdeada neé..

Anonymní řekl(a)...

To byl křišťálový odpad ty hororovej exprte

Anonymní řekl(a)...

Že já neposlechl tvého hornického otce Kvedlala.. Ten jedním okem přimhouřil a já dal na tebe.. Potvrdils, žes dokonalé vodítko.. Pravý opak dobrého filmu, vlastně na csfd není spolehlivějšího uživatele na spolehlivý film a za to ti upřímně děkuji.. Tvůj přítel Anallive