sobota 18. dubna 2020

+Eksiteu 2019 SK TIT.



Eksiteu
Exit
katastrofický/ akční
Jižní Korea, 2019, 100 min.


Yong-nam (Jeong-seok Jo) je skvělý horolezec, ale jinak má v životě smůlu. Nemůže sehnat práci, bydlí u rodičů, starší sestry ho neustále peskují, synovec se za něj stydí a ani v lásce mu štěstí nepřeje. Eui-joo (Yoona), do které byl zamilovaný, ho před lety odmítla. Yong-nam na ni však nemůže zapomenout, a proto v podniku, kde pracuje jako asistentka manažera, uspořádá oslavu 70. narozenin své matky. Během oslavy dojde nedaleko k výbuchu a městem se začne šířit smrtelný bílý plyn, který stoupá vzhůru. Yong-nam bude muset využít svých horolezeckých schopností, aby dostal Eui-joo, svou rodinu a ostatní hosty na střechu do bezpečí.


IMDb: 71%

Mé hodnocení: 80%
Jižní Korea opět nezklamala. Akční- katastrofický film, jak má být. Napětí, akce, dobré herecké výkony a plyn vypadal opravdově. Já se konečně bavil!



slovenské

 




 
 




13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Kde ty tie titulky len hľadáš? Titulky.com nič, Opensubtitles nič, Asiantitulky nič a ešte nejaké čo poznám. Máš nejaký dobrý zdroj? Podeľ sa. Rovnako film je problém nájsť. aspoň mimo torentov. Vyzerá to zaujímavo a nedostanem sa k tomu. :(

LIVINGDEAD řekl(a)...

Slovenské titulky jsou na www.titulky.com (premium), čekají na schválení. Co se týče filmu, postačí dát do vyhledávače google název: Exit.2019.KOREAN.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT torrent a hned se ti zobrazí film ke stažení :-)

LIVINGDEAD řekl(a)...

EXIT 2019 je také 2 x na uloz.to, ale netuším, zda k těmto verzím sedí SK titulky.

Anonymní řekl(a)...

Film už mám, ale tie titulky majú nejaký problém, lebo sú v schvaľovaní už od 15. 04. 2020 a nič sa nedeje.

LIVINGDEAD řekl(a)...

Napiš mi e-mail na livingdeadx@gmail.com , pošlu ti je. Netuším, proč je admin neschvaluje ☹️

Anonymní řekl(a)...

Poslal som ti mail ešte ráno a zatiaľ nič. :(

LIVINGDEAD řekl(a)...

Ahoj, poslal jsem teď, nebyl jsem bohužel online.

Unknown řekl(a)...

Ahoj, mohla bych poprosit tez o titulky k tomuto filmu, prosim? nikde se mi bohuzel nenasly. byla bych moc vdecna kaculeta@seznam.cz
dekuji, ze prekladas :)

LIVINGDEAD řekl(a)...

Ahoj, poslal jsem ti je.

X-men1995 řekl(a)...

Ahoj, poprosím ta tie titulky 😇🙏 díky

LIVINGDEAD řekl(a)...

Máš je v e-mailu, pokud jsi Pavol :-)

X-men1995 řekl(a)...

Čawko, ešte raz ta poprosím tie titulky na email: dominiktatarkasos@gmail.com (Predtým som myslel že to samo zobrazí preto som ho nenapísal 😁)

LIVINGDEAD řekl(a)...

Odesláno