neděle 24. července 2022

+Dashcam 2021 CZ TIT.




Dashcam

HORROR

Velká Británie / USA, 2021, 77 min.



DASHCAM se tváří jako záznam internetového live streamu, který je pořízený převážně palubní kamerou automobilu (od toho název filmu). Živý video feed potom doplňují komentáře diváků.

Příběh se odehrává během lockdownu, kdy muzikantka Annie v Los Angeles jen tak zabíjí čas a streamuje se svými fanoušky. Když už má takového života po krk, vypraví se do Británie za Stretchem, bývalým členem svojí kapely. Po celou dobu nepřestává streamovat. Příjezd Annie se nezamlouvá Stretchově přítelkyni, ale ten pravý chaos má teprve přijít.

Annie se připojí ke Stretchovi při jeho práci, když rozváží po okolí jídlo. Po vzájemné hádce hrdinka sebere Stretchovi auto a telefon a začne po rozvážkové trase jezdit sama. Při tom ji cizí člověk požádá o něco nečekaného. Dá jí obálku peněz a poprosí ji, aby odvezla Angelu. Starou, křehkou ženu, kterou kdosi sleduje a snaží se jí ublížit. Annie souhlasí, že Angelu odveze na bezpečnou adresu, ale už brzy i spolu se Stretchem zjišťují, že se ocitli uprostřed zvráceného plánu temných sil. Jak noc postupuje, chaos nabírá na síle a dvojice musí bojovat o holý život proti nadpřirozenému stvoření, které chce Annie použít jako svého dalšího hostitele.




IMDb: 48%



 české







Žádné komentáře: