sobota 21. března 2020

W lesie dziś nie zaśnie nikt 2020



W lesie dziś nie zaśnie nikt
HORROR
POLSKO, 2020, 102 min.



Skupina teenagerů, závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese, bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběťi. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích?




IMDb: 54%

Mé hodnocení: 70%
Jestem w szoku. Myślałem, że Polacy, podobnie jak Czesi, nie mogą zrobić dobry horror. Ale ten film bardzo mnie zaskoczył. Taki WRONG TURN po Polski. Dobra gra aktorska, świetna kamera, ładne kolory i maski tych potworów były idealne.

Jsem v šoku. Myslel jsem si, že Poláci, tak jako Češi, neumí natočit horror. Ale tento film mne hodně překvapil. Takový WRONG TURN PO POLSKU. Dobré herecké výkony, skvělá kamera, hezké barvy a masky těch zrůd byly perfektní.




















4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zdravim,kde stahnu tenhle horor prosim,diky.

LIVINGDEAD řekl(a)...


https://www.uschovna.cz/zasilka/WK6GCWD79JGG69JF-GWP/

Anonymní řekl(a)...

A titulky nějaké cz nebo sk jsou ? Díky.

LIVINGDEAD řekl(a)...

České/slovenské titulky nejsou a asi zatím ani nebudou. Ale kolega, který neumí polsky se na film díval a 80% filmu porozuměl, takže ani nejsou potřeba :-)