sobota 26. října 2019

+Escape room 2017 SK TIT.





Escape room
HORROR
USA, 2017, 86 min.
Režie: Peter Dukes
Scénář: Peter Dukes
Kamera: Pierluigi Malavasi
Hudba: D.E. Christensen
Hrají: Skeet Ulrich, Sean Young, Christine Donlon, Randy Wayne, Ashley Gallegos, Corbin Timbrook, Shelby Janes

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt5748392/?ref_=fn_al_tt_3


Mezi současnou mládeží v posledních letech získává hodně popularity zábava jako návštěva "quest room". V těchto prostorách se mladí lidé stávají účastníky, můžete říci, hry nebo dobrodružství. Měli by se seznámit s úkolem a začít řešit různé hádanky, které slouží jako stopy, které jim pomáhají se dostat z místnosti.
Hlavní postavy tohoto filmu jsou právě lidé, kteří se zajímají o takovou zábavu. Přicházejí do "quest room" dostanou svůj úkol a začnou hrát. Vše probíhá podle plánu. Chlapce pobaví hádanky, které potřebují k odhalení cíle. Po vypořádání s dalším úkolem se těší na další. Skvělé, skvělé!
Brzy ale zjistí, že tohle není zábava, ale past nebezpečných maniaků, kteří sledují hráče - jejich potenciální oběti. Úkoly se stávají složitějšími a složitějšími a mladí lidé čelí skutečnému nebezpečí. Jsou nuceni bojovat o svůj život. Dostanou se z pasti?



IMDb: 43%

Mé hodnocení z 01.10.2017
30%
Byl jsem v ESCAPE ROOM v Ostravě z práce za odměnu.... A nudil jsem se. Nemám rád tyto hry, typu:" Hledej! Hrabej v šuplíku! Lušti čísla na stropě! Hledej na mapě souřadnice!..... Možná, kdyby byl v místnosti vrah a já bych bojoval o život, pak by mne možná hádanky bavily :-) Co se týče filmu, když nepočítám jednoho, tak byli tři na jednoho uvázáného... takže v reálu by asi situace byla jiná. SPOILER: nejvíc mne pobavilo, když hráčům chyběli 2 mince, aby se mohli dostat dál. To opravdu nešlo tu krabičku roztřískat?



slovenské













Žádné komentáře: