pondělí 10. června 2019

Princip slasti 2019 SERIÁL



Princip slasti
Zasada przyjemności

KRIMI/ THRILLER
SERIÁL
8 x díl
Česko / Polsko / Ukrajina, 2019, 55 min

Hrají: Małgorzata Buczkowska, Karel Roden, Sergej Strelnikov, Aňa Geislerová, Kryštof Hádek, Marek Taclík, Martin Finger, Lucie Bártová-Zedníčková, Robert Mikluš, Martin Pechlát, Jan Vlasák...

Na webu v polštině, zatím vyšly 4 díly

Premiéra 09.06.2019



Osmidílná kriminální minisérie je dalším mezinárodním koprodukčním projektem České televize, která tentokrát spojila síly s Polskem a Ukrajinou.
Příběh seriálu začíná jednoho letního odpoledne na pláži v Oděse. Pozornost turistů upoutá podél pobřeží se volně pohybující neukotvená loďka. Když se k ní dostane dvojice plavců, objeví uvnitř zmrzačené tělo mladé ženy. V tentýž den ve Varšavě, na nábřeží Visly, je v kufru opuštěného automobilu objeven další hrůzný nález a série indicií vražd mladých dívek pokračuje v Praze, kde je v divadle nalezena ženská paže. Tři lidské ostatky ve třech evropských městech a trojice vyšetřovatelů z Česka, Polska a Ukrajiny v podání Karla Rodena, Malgorzaty Buczkowské a Sergieje Strelnikowa rozjíždějí rozsáhlé mezinárodní pátrání. K odhalení pravdy budou ale potřebovat mnohem více odvahy a odhodlání, než si původně mysleli.



zatím nehodnoceno








 



Žádné komentáře: